Direkt:

Content:

Om Denk

Bästa kunder

Keramik är vår passion. Vårt material är naturligt, smidigt, formbart och varaktigt – helt enkelt ett härligt material att arbeta med.

Vi arbetar enligt mottot: „skönhet kommer inifrån“, som innebär respekt för både människor och djur. Hållbarhet och en god hushållning med resurser utgör basen för våra arbetsmetoder. Vi tillverkar uteslutande i Tyskland,
med speciella hantverksmetoder och med medarbetare som vi själva utbildat. Vi sätter ärlighet, kvalitet och hållbarhet framför kortsiktiga vinster. Om du väljer en produkt från vår fabrik, kan du vara säker på att få en handgjord, hållbar och värdefull produkt.

Bästa hälsningar från Coburg

Fabian Denk

Om Denk

Tack för att ni visar intresse för vårt arbete.

Familjeföretaget DENK Keramische Werkstätten grundades 1964 i Coburg, Bayern i Tyskland. Vi har alltid funnits enbart i Coburg. Idag drivs företaget i andra generationen av sonen Fabian Denk.

Som hantverksföretag sätter vi människan och det naturliga materialet keramik i centrum. Medvetet visar våra produkter spår av hantverk och keramikens skönhet. Bakom varje produkt döljer sig våra medarbetares skicklighet och passion. Bra produkter är endast möjligt genom välutbildade och motiverade medarbetare. Vi arbetar endast med proffs, som vi själva har utbildat.

Vår produkt filosofi kan sammanfattas i tre ord: kvalitet, nytta, skönhet.

Våra kunder vill vi bara erbjuda den bästa kvalitén. Vi åtar oss ett ansvar gentemot människan och naturen som förbinder oss till hållbarhet. Därför erbjuder vi inga trendiga och kortlivade produkter som slits ut snabbt. Våra kunder kan vara säkra på att deras beslut att köpa en produkt från DENK belönas med en värdefull och hållbar unik produkt

Varje produkt från DENK måste ha ett högt värde av användbarhet för kunden. Baserat på Vinnaljus kan vår filosofi exemplariskt förklaras: VinnaljusTM ger ljus och den kraftigaste vinden kan inte släcka flamman- perfekt för stämningsfull trädgårdsbelysning. Ljusstumpar används som bränsle – ett kostnadseffektivt och resursvänligt bränsle. Den permanenta veken behöver inte bytas ut – det uppstår inga merkostnader.

Med vår materialtrogna och autentiska design vill vi ge det tränade ögat och den mottagliga själen en varaktig glädje. Våra produkter ska stå för värde och skönhet. DENK har vunnit flera nationella och internationella utmärkelser och diplom.

Patentskydd:
Många av våra produkter finns i denna typ och funktionalitet endast hos DENK. För att säkerställa detta är vår utveckling och innovation skyddade av ett antal nationella och internationella patent. Den strikta tillämpningen av våra rättigheter syftar till att skydda våra kunder och säkra arbetsplatser i Tyskland.

Naturskydd och miljövänlig produktion:

Vi använder endast högkvalitativa leror från regionen. På detta sätt kan vi undvika långa transportvägar. I våra leror och glasyrer finns inga skadliga ämnen eller föroreningar. Vår brännteknik motsvarar toppmodern teknik. Som bränsle använder vi en dyr, men framförallt ren och effektiv propangas. Spillvärmen från våra ugnar använder vi för torkning och uppvärmning. En del av våra tillverkningsanläggningar är utformade som ett timmerbygge med lågenergi-teknik. När våra produkter förpackas använder vi bara kartong av återvunnet papper. Vi är anslutna till ett i hela Tyskland aktivt, certifierat avfallshanteringssystem för vårt förpackningsmaterial.

Hela vårt produktsortiment finner ni på www.denk-keramik.de

DENK Aqua – Ett ytterligare arbetsområde:

Med mer än 20 års arbete med elementet vatten skapades ytterligare ett arbetsområde. Vi använder speciellt utvecklade keramiska formstenar för att aktivera vattnet. För mer information, se vår katalog eller www.denk-aqua.de.

Vid frågor står vi gärna till ditt förfogande.
Tack för att du väljer att köpa en produkt från oss!

Med vänliga hälsningar,
Fabian Denk


denk-logo-footer

© 2019 DENK

Keramische Werkstätten e.K.

* ALLA PRISER INKL MOMS TRANSPORTKOSTNADER TILLKOMMER